BiH

Demantij netačnih navoda u tekstu, povodom još jednog samoubistva zbog kredita u švicarcima

Kao i više puta ranije, g. Kemal Duraković je iznio neosnovane i neutemeljene optužbe protiv Addiko banke, nastojeći nanijeti štetu ugledu banke i dovesti nas u vezu sa još jednim tragičnim događajem.

No image - Haber.ba

Ovaj se put radi o smrtnom slučaju u Bosanskoj Krupi. Tragično nastradala A.S., kao i njen suprug I.S. kredit koji su imali u našoj banci zatvorili su sredinom 2012. godine, kao uredni klijenti, bez dana kašnjenja. Nisu imali nikakvih sporova niti sudskih podstupaka sa bankom, te je krajnje licemjerna izjava g. Durakovića.

Pozivamo g. Durakovića da poštuje zakonske propise ove zemlje, te da izvršava svoje ugovorne i druge obaveze u skladu sa tim zakonima, ali i sudskim presudama, te da prestane sa iznošenjem neistina.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh