Tenis

Novak Đoković otkrio Amerikancima kada će završiti karijeru

Novak Đoković je dao intervju za jedan od najpoznatijih sportskih časopisa svijeta “Sport Ilustrated” i tom prilikom otkrio do kada planira da igra tenis.

Novak Đoković - Tanjug/AP

Teniser iz Srbije otvorio je mnogo zanimljivih tema o odrastanju, ishrani, načinu života, ali i kada planira da ide u penziju.

To pitanje koje je bilo zabranjeno i postavljati Novaku prethodnih godina (tačnije bilo je zabranjeno da se o tome priča u njegovoj blizini) sada postaje sve češće.

Đoković ne želi da licitira sa datumima, već uvijek ističe šta će ga uvjeriti da je vrijeme za kraj. U onom trenutku kada više ne bude mogao da parira ostalim igračima i kada ne bude glavni ili jedan od glavnih favorita za pehar, piše Nova.rs

„Možda će trenutak postati bliži kada prestanem da osvajam grand slamove i kada ne budem u stanju da budem među glavnim kandidatima za velike titule. Kada mladi momci počnu da me šutiraju, onda ću vjerovatno početi da razmišljam i da se pitam da li da nastavim. Ali, za sada je sve u redu“, poručio je Đoković, pišu Vijesti.ba.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh