Tenis

Đoković sa 2 riječi pokazao koliki je gospodin: Evo šta je poručio Rafaelu Nadalu poslije pobjede

Imao je poruke i za Osaku i Emu Radukano koje su se takođe vratile na teren

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković trenutno je u Australiji i igra sa velikim uspjehom na Junajted Kupu, a sve kako bi što spremniji dočekao prvi Grend slem sezone u Melburnu, na kojem će nastupiti i jedan od njegovih najvećih rivala u karijeri, Rafael Nadal.

Popularni Bik sa Majorke poslije godinu dana pauze, vratio se na teren na turniru u Brizbejnu i to protiv starog poznanika Dominika Tima kojeg je pobijedio sa 2:0. Takođe, i Naomi Osaka i Ema Radukanu nisu igrale, ali su se u novoj sezoni vratile.

Tako, Novak je svom najvećem rivalu Nadalu, kao i damama, poželio dobrodošlicu i lijep povratak na teren. On je postavio njihove fotografije na društvene mreže uz komentar: “Dobrodošli nazad”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh