Tenis

VILA U ŠPANIJI, STAN U NJUJORKU, PENTHAUS PORED PLAŽE… Zavirite u luksuzne nekretnine Novaka Đokovića vrijedne milione eura (VIDEO)

Novak, pored Njuorka, ima nekretnine i u Monte Karlu, Beogradu, Tivtu, te vilu na obali Pavlovačkog jezera…

Najbolji srpski teniser Novak Đoković već godinama nas uveseljava i čini ponosnim, a u Srbiji boravi s porodicom kad god mu obaveze dozvole. On je stacioniran s njima u Monaku već godinama, a osim u ove dve države, Novak poseduje i nekoliko nekretnina širom sveta.

Mada su se pojavljivale razne informacije o Novakovim stanovima, sada je na TikToku postao viralan jedan video-snimak na kome se, kako se navodi, nalazi Novakov penthaus.

U pitanju su dve odvojene stambene jedinice ukupne veličine 185 kvadrata, koje se nalaze na istom spratu, kako je “The Sun” prenosio još prošle godine. Doduše, navodi se da nisu spojeni, pa ne mogu postati jedinstven stan, ali svakako vrede svakog dolara.
Stanovi su plaćeni oko deset miliona američkih dolara, a sa njima se pruža veličanstven pogled na Njujork. Tu su i spa centar, teretana, ogromni balkoni, veliki bazen…

Novakovi stanovi nalazi se u jednoj od dve kule i one su delo čuvenog arhitekte Renca Piana, u čija se idejna rešenja naš teniser prosto zaljubio i njegov je veliki fan. Inače, nešto pre Novaka, u blizini je stan kupio i Kristijano Ronaldo.

Novak, pored Njuorka, ima nekretnine i u Monte Karlu, Beogradu, Majamiju, Tivtu, te vilu na obali Pavlovačkog jezera…

Što se Majamija tiče Nole je apartman kupio pre šest godina u stambenom kompleksu pod nazivom “Ejti seven park”, luksuznom zdanju u kojem stanovi koštaju više miliona dolara.

Đokovićev stan ima tri spavaće sobe i tri kupatila, sav je u staklu i ima fantastičan pogled na Atlanski okean. Kako prenose stručni sajtovi za arhitekturu, stan poput njegovog košta između 4,3 i 8,9 miliona dolara.

2021. godine Novak je ovaj stan prodao, kako se spekulisalo, za 6.000.000 dolara.

U Španiji je je Novak kupio prelepo imanje u poznatom letovalištu Kosta del Sol. Navodno, kako su španski mediji pisali, za nju je izdvojio oko 10 miliona evra.

@real.estates

Novak Djokovic’s mansion in Marbella, Spain worth $10 million! #djokovic #novakdjokovic #tennis #tennisplayer #frenchopen #rollandgarros #athlete #tennistiktok #realestate #mansion #spain #celebrity #sports #casperruud

♬ Makeba – Jain

Luksuzna vila ima 1.000 kvadrata, a nalazi se na imanju koje se prostire na oko 3.500 kvadratnih metara. Ima bazen, ogromnu teretanu, teniski teren, devet spavaćih soba, osam kupatila, igraonicu, impresivnu dnevnu sobu, prelepu baštu sa pogledom na more…


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh