Tenis

16-godišnju teniserku otac uhvatio za stražnjicu, a onda poljubio u usta

Mlada češka teniserke Sara Bejlek pobjedom protiv Heter Vatson (Heather Watson) sa 3-6, 6-4, 7-5 izborila je plasman u glavni ždrijeb US Opena, ali veliki uspjeh 16-godišnje teniserke postao je viralan zbog snimke nevjerojatne proslave, koja se proširila društvenim mrežama.

Nakon pobjede Bejlek je potrčala u zagrljaj svome ocu, koji je nekoliko puta udario kćerku po stražnjici pa je poljubio u usta. To je, s razlogom, šokiralo korisnike društvenih mreža.

Nažalost, nije stalo na tome. Mlada teniserka zagrlila je još jednog starijeg muškarca, koji je također nekoliko puta udario po stražnjici. Izazvalo je to žestoke reakcije ljubitelja tenisa, koji su šokirani ovakvim ponašanjem njenog oca:

“Ona ima samo 16 godina, ovo je užasno”, napisao je jedan korisnik na Twitteru, a ostali su dodali da je to “sramota i užas”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh