Tenis

Đoković kakav se ne viđa često: Novak pao u sevdah zbog Halidovog hita

Novak je sa suprugom Jelenom i prijateljima uživao u muzici, dok su ostali u lokalu ostali iznenađeni kada su ga primijetili.

Novak Đoković - Avaz.ba

Novak Đoković odmarao je u Srbiji nakon što mu australske vlasti nisu dozvolile nastup na prvom Gren slemu sezone, odnosno Australian openu.

Prvi reket svijeta će nastupiti u Dubaiju, a dane pred odlazak odlučio je iskoristiti za odmor, ali i dobar provod. Naime, Đoković je snimljen u jednom lokalu kako uživa u hitu Halida Bešlića “Romanija”.

Pjevao je Damir Handanović.

Novak je sa suprugom Jelenom i prijateljima uživao u muzici, dok su ostali u lokalu ostali iznenađeni kada su ga primijetili. Prvi teniser svijeta je bio u odličnom raspoloženju, a udovoljavao je svima koji su se željeli fotografisati s njim.

Snimak s Đokovićevog provoda pogledajte OVDJE.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh