Rukomet

Počela prodaja ulaznica za meč BiH – Finska

Prodaja ulaznica za rukometni susret BiH – Finska, koji se igra 14. aprila u Tuzli u okviru kvalifikacija za EP 2020. godine, počela je jučer.

Počela prodaja ulaznica za meč BiH – Finska - Haber.ba

Ukupno je štamano 3520, a u prodaji će biti 3.300 ulaznica. Ulaznice po cijeni od 10 KM mogu se nabaviti u Tuzli u Mido Shopu CD na korzu te u prostorijama RS TK U mejdanu.

Bh. rukometaši će 11. aprila u gradu Vantaa igrati duel trećeg kola kvalifikacija protiv Finske, a tri dana kasnije će u Mejdanu odmjeriti snage sa istim protivnikom. Duel se igra od 17 sati.

Poslije dva odigrana kola u našoj grupi prva je Češka sa četiri boda, BiH i Bjelorusija imaju po dva, dok je Finska zadnja bez bodova. Plasman na EP izborit će dvije prvoplasirane selekcije te četiri najbolje trećeplasirane (ukupno osam grupa).


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh