Ostali sportovi

Sedam medalja za Bjelopoljac u Baru

Jučer je u Baru u organizaciji Karate kluba Bar održano jedno od najmasovnijih takmičenja u regiji “Bar Cup 2023” – međunarodno takmičenje koje je okupilo preko 800 takmičara iz 6 država i 50 klubova. Karate klub Bjelopoljac iz Crne Gore se vraća sa 7 medalja, dvije zlatne, jednom srebrnom i četri bronzane.

– Ponosni smo na našu ekipu, s obzirom da je turnir održan 25. Novembra, na Dan državnosti Bosne i Hercegovine. Čestitamo takmičarima na rezultatima, a hvala roditeljima na podršci kao i sponzorima koji su pomogli pri odlasku i nastupu kluba. To su Nedim Marić, Auto Start Mostar i Zalmo. Narednog vikenda pred nama je 44. Kup Oslobođenja Podgorice – turnir na kojem naš klub nastupa od 2018. godine, rekao je trener Adnan Pajić.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh