Ostali sportovi

Iranski Hulk debitovao u ringu i dobio žestoke batine, fanovi ga ismijavaju

Poznati snagator Sajad Gharibi, alijas Iranski Hulk, konačno je debitovao u ringu, a protivnik u bokserskom meču bio mu je Djumanov Almat Bakitovič.

Sajad Gharibi - marca

Na kraju je uvjerljivu pobjedu odnio Bakitovič, inače poznat kao Kazahstanska gorila.

Borci su borili u potkošuljama, ali ni to nije pomoglo Hulku da sakrije svoje fizičko stanje pa je već nakon minute borbe pozvao time-out, piše Klix.

Zaletio se potom na protivnika koji se pokazao da je tehnički ipak nešto bolji bokser te je na kraju slavio tehničkim nokautom.

Hulk je Kazahstancu bespomoćno okrenuo leđa i nije se više mogao braniti te je sudija opravdano prekinuo borbu.

Podsjetimo, Iranski Hulk je ranije za sebe izjavio da je najjači čovjek na svijetu i da će u ringu odbraniti čast svoje nacije.

Međutim, nakon ove borbe fanovi ga ismijavaju na društvenim mrežama, a među najčešćim komentarima nalaze se oni u kojim se govori kako mu mišići služe isključivo za pokazivanje.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh