Ostali sportovi

Brojni sportisti stigli u Visoko kako bi uljepšali dan djeci bez staranja

Nakon velikog spektakla koji je Novak Đoković napravio na novootvorenom teniskom terenu u parku “Ravne 2”, danas će se NBA i bh. košarkaške, ali i ostale sportske zvijezde družiti sa djecom bez roditeljskog staranja.

Novak i Musa - N1

U Visoko su stigli brojni sportisti kako bi podržali ovu sjajnu akciju: Amar Gegić, Azra Alispahić, Senjamin Burić, Džanan Musa, Benjamin Burić, Aldin Šetkić, Miljanko Mučibabić (predsjednik Olimpijskog komiteta BiH), te i danas specijalni gost Novak Đoković.

Mališani će moći uživati u brojnim radionicama, a nakon toga i u praćenju egzibicionog turnira u basketu 3×3. Nakon toga uslijedit će takmičenje u tricama, a poseban meč u basketu odigrat će Novak Đoković i Semir Osmanagić.

Mališanima su uručeni i pokloni, a organizatori su se potrudili da izmame osmjehe učesnicima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh