Ostali sportovi

Nevjerovatan uspjeh karatista Semiha u Zenici: Osvojili čak 50 medalja!

Karate klub Rei iz Zenice bio je organizator sedmog Prijateljskog kupa u karate uz učešće više od 300 takmičara iz šest klubova. Karate klub Semih iz Mostara predstavio se sa 47 takmičara, koji su osvojili čak 50 medalja, od kojih 20 zlatnih. Također osvojeno je i isto toliko srebrenih odličja.

“Pripao nam je i pehar kao najuspješnijem i najmasovnijem klubu koji je nastupio na Kupu. Zahvaljujemo našim prijateljima iz Zenice koji sun as pozvali i koji su Prijateljski kup izvanredno organizovali. Moram spomenuti da su i ovog puta odlazak i nastup u Zenici pomogli roditelji naših karatista, koji su nam od starta najveća podrška. Naravno, tu su i naši sponzori bez kojih ne bismo također mogli nastupiti”, rekao je trener KK Semih Sanel Kladušak.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh