Ostali sportovi

Dževad Poturak poražen u Bukureštu: Velika rumunska nada slavila sudijskom odlukom

Iskusni 43-godišnji bh. kikbokser Dževad Poturak poražen je večeras u Bukureštu od mladog rumunskog borca Stefana Latescua.

Dževad Poturak - Screenshot

Borba je bila na tri runde, a nije viđen nokaut iako je Poturak u jednom navratu u finišu borbe bio žestoko uzdrman nakon izvrsnog udarca koljenom od strane Latescua.

Poturak se nakon toga uspio pridići i nastaviti meč, no daleko mlađi borac je bio aktivniji, bolji i na kraju je pobijedio sudijskom odlukom, piše “SCsport“.

Latescu ima tek 19 godina i velika je nada rumunskog kikboksa, a i večeras je nagovijestio da bi mogao napraviti puno toga na najvišem nivou.

Pogledajte cijelu borbu Latescua i Poturka OVDJE!


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh