Košarka

Florentino Perez posjetio košarkaše Reala uoči praznika: Musa nije krio oduševljenje

Košarkaška sekcija “Kraljevskog kluba” imala je sjajnu 2023. godinu

Predsjednik madridskog Reala Florentino Perez posjetio je košarkaše prije meča 16. kola Endesa lige u kojem su savladali Valensiju 83:74.

Perez je razgovarao sa trenerom Čusom Mateom (Chus) i ostalim igračima, među kojima je bio i Džanan Mus, koji nije krio oduševljenje na licu kada se pozdravljao sa predsjednikom kluba.

– Želim da vam pošaljem najljepše želje ispred Real Madrida kako bismo i ove posebne praznike podijelili s porodicom i voljenima. Živimo u veoma teškim okolnostima u mnogim mjestima širom svijeta i zato na ove datume moramo biti zajedno više nego ikada i prenijeti poruke mira i nade za sve, a posebno za one kojima je to najpotrebnije – rekao je Perez za zvaničnu stranicu kluba.

Košarkaška sekcija “Kraljevskog kluba” imala je sjajnu 2023. godinu. Osim što su osvojili Euroligu u prošloj sezoni, u ovoj sezoni izgledaju još bolje, pošto su upisali samo po jedan porazu u Euroligi i nacionalnom prvenstvu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh