Košarka

Anđela Delić: Hvala i ljudima iz Saveza koji su se „potrudili“ da ne dobijemo ni simboličnih 5 KM

Ovom prilikom bih se zahvalila svim navijačima za podršku koju su nam pružili

Naša košarkaška reprezentativka Anđela Delić, nakon sinoćnjeg poraza od Njemačke u posljednjem kolu kvalifikacija za Eurobasket 2023, na društvenim mrežama objavila je post koji je prenijela i „Zmajica“ Nikolina Knežević.

– Završen je posljednji ciklus kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2023. Ovom prilikom bih se zahvalila svim navijačima za podršku koju su nam pružili i kada smo ostvarili nevjerovatne pobjede i pretrpjeli teške poraze. Hvala svim saigračicama i članovima stručnog štaba, ljudima iz Saveza koji rade svoj posao, ali i onima koji su se „potrudili“ da ne dobijemo ni simboličnih 5 KM dnevno, dok naprimjer muška seniorska selekcija i članovi staffa dnevnice uredno dobiju (što naravno i zaslužuju i tako i treba) i koji nam nisu obezbijedili ni po jednu majicu i trenerku, niti su došli da nas pozdrave… Hvala i prijatno – istakla je Anđela Delić.

Poraz od Njemačke “Zmajicama” je zatvorio vrata Eurobasketa 2023.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh