Košarka

Jusuf Nurkić donirao 250 hiljada kuna za bolnicu u Zagrebu

“Ukoliko smo spasili samo jedan dječji život i pomogli radu vrijednog medicinskog osoblja, moje srce je ispunjeno. Pozdrav”, napisao je Nurkić

Jusuf Nurkiić - Fokus

Najbolji bosanskohercegovački NBA košarkaš Jusuf Nurkić (26) i trenutni igrač Portland Trail Blazersa donirao je Klinci za dječje bolesti u Klaićevoj 250.000 kuna.

Donacija je namijenjena za kupovinu nove opreme potrebne za rad bolnice. Nurkić je trenutno u Zagrebu gdje liječi ozljedu koja ga muči pa je odlučio pomoći donacijom. prenosi “Fokus“.

“Ukoliko smo spasili samo jedan dječji život i pomogli radu vrijednog medicinskog osoblja, moje srce je ispunjeno. Pozdrav”, napisao je Nurkić u opisu objave na Facebooku, a oglasila se i Klaićeva bolnica:

“NBA igrač Portland Trail Blazersa Jusuf Nurkić tijekom boravka u Zagrebu na osobnu je inicijativu i u dogovoru s prim. Zoranom Barčotom, dječjim kirurgom i voditeljem OHBP-a donirao novu opremu za rad Objedinjenom hitnom bolničkom prijemu Klinike za dječje bolesti Zagreb u vrijednosti četvrt milijuna kuna”, napisali su.

NBA igrač Portland Trail Blazersa Jusuf Nurkić tijekom boravka u Zagrebu na osobnu je inicijativu i u dogovoru s prim….

Objavljuje Klinika za dječje bolesti Zagreb – "Klaićeva"Utorak, 23. veljače 2021.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh