Košarka

Nurkić slučajno zakačio Shumperta, ovaj htio obračun

Portland je upisao drugi poraz zaredom. Ovoga puta na gostovanje kod Sacramenta, gdje su domaći Kingsi slavili sa 115:107.

Jusuf Nurkić - SI.com

Naš Jusuf Nurkić je imao solidan nastup. Za skoro 29 minuta u igri upisao je šest poena, 11 skokova, pet asistencija i blokadu, piše “Radio Sarajevo“.

Susret je obilježila svađa našeg košarkšaka s Imanom Shumpertom. U jednom duelu The Bosnian Beast je zvijezdu Kingsa slučajno zakačio ramenom.

Shumpert je burno reagirao, a da ga ljutnja nije prošla to se vidjelo i nakon meča kada je želio razmijeniti nekoliko rečenica s našim igračem.

U redovima Blazersa bolji od ostalih bio je Damian Lillard (35 poena), dok je Buddy Hield (19 poena), zajedno sa Bogdanom Bogdanovićem (18) i De’Aaron Foxom (16) punio koš Portlanda.

Portland je I dalje četvrti na Zapadu s omjerom 26-18, Sacramento je deseti sa 22-21.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh