Fudbal

Leostars u Trebinju okupio više od hiljadu mladih fudbalera

Fudbalski klub Leostars proteklog vikenda je ugostio više od hiljadu mladih fudbalera iz RS, Federacije BiH, Srbije i Crne gore na 4. međunarodnom turniru prijateljstva Trebinje 2024.

Sjajan ambijent, odličan fudbal i mnogo talentovanih mladih fudbalera uptpunili su sportski vikend u Trebinju. U konkurenciji fudbalera 2011. godište najbolja ekipa je bio Dadeks iz Podgorice, drugo mjesto pripalo je ekipi Širokog brijega, treće ekipi Institut Zemun polja a četvrto Leotaru.

Najbolji fudbaler na turniru je bio je Matej Tomić iz Dadeksa, najbolji strijelac Nikola Tanasković iz Zemun polja a golman Strahinja Miličić iz Dadeksa.

U 2012. godištu najbolja ekipa je bio Tempo iz Istočnog Sarajeva, drugo mesto pripalo je Bambi sokolu iz Višegrada, treće podgoričkom Dadeksu a četvrto Leotaru.

Najbolji igrač u ovoj konkurenciji bio je Pavle Čolević iz Dadeksa, najefikasniji Pavle Marković iz ekipe Bambi soko a golman Aljoša Radović iz ekipe Tempa.

Kod 2013. godišta Dadeks Podgorica je osvojio prvo, Tešnjar iz Valjeva drugo, beogradski Partizan treće a Herceg novi četvrto mjesto. U ovom uzrastu najbolji igrač je bio Amar Dacić iz Dadeksa, strijelac Veljko Nikolić Partizan a golman Uroš Vlahović član Dadeksa

Partizan iz Beograda je bio najbolji kod 2014. godišta, drugo mjesto pripalo je OFK Požegi iz Srbije, treče Hercegsportu a četvrto beogradskom Kampioneu. Kosta Pešić iz Partizana je bio najbolji igrač, najbolji strijelac Vukašin Blagojević iz Požege a golman Stefan Blagojević iz iste ekipe.

U konkurenciji najmlađih fudbalera, 2015. godište beogradski Kampione je pobijedio u finalu čačansku Slobodu. Treće mjesto osvojiola je ekipa Leotara a četvrto Akademac iz Trebinja.

Najbolji igrač na turniru bio je Kosta Savatić iz pobjedničke ekipe, strijelac turnira bio je Todor Jeremić iz Slobode Čačak a golman Luka Drapić Vučurević iz Leotara.

Organizator turnira obezbjedio je nagrade i medalje za najbolje ekipe a golmanska škola No 1 iz Čačka nagradila je najbolje golmane a po njihovoj ocjeni najbolji golman cjelokupnog turnira je Nikola Vasiljević iz ekipe Kampione.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh