Fudbal

Rožman obavio prozivku, Sarajevo krenulo sa zimskim pripremama

Fudbaleri Sarajeva će prvu fazu priprema obaviti u svom Trening centru Butmir, a onda će se preseliti u Međugorje i Umag

Trener Sarajeva Simon Rožman obavio je danas prozivku fudbalera čime su zvanično započele zimske pripreme Bordo tima.

Na prozivci je predstavljen plan aktivnosti za naredni period, a treneru Rožmanu odazvali su se sljedeći igrači: Dejan Iliev, Lovre Rogić, Faris Mehić, Sanin Mušija, Amar Beganović, Slaviša Radović, Elvir Duraković, Tarik Kapetanović, Miomir Đuričković, Marin Aničić, Vinko Soldo, Nidal Čelik, Muhamed Buljubašić, Edin Julardžija, Marko Matanović, Anes Krdžalić, Mirza Mustafić, Nemanja Anđušić, Eldar Mehmedović, Bakir Nurković, Muamer Hamzić, Hamza Ljukovac, Renan Oliveira, Adalberto Penjaranda, Hamza Čataković, Almedin Ziljkić, Ajdin Hasić i Francis Kjeremeh.

Klub je nakon završetka prvog dijela sezone napustio Muhamed Šahinović koji je otišao u poljski Rakov, te Haris Ališah i Kevin Viveros koji su otišli na posudbe u Sporting Kanzas Siti, odnosno La Ekvidad.

Fudbaleri Sarajeva će prvu fazu priprema obaviti u svom Trening centru Butmir, a onda će se preseliti u Međugorje i Umag.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh