Fudbal

Od sad dostupni orginalni dresovi Zmajeva: Jedinim klikom najdraži dres dolazi na adresu

Hiljade navijača reprezentacije Bosne i Hercegovine u zemlji i izvan nje od nedavno imaju mogućnost kupovine orginalnih dresova reprezentacije. Nakon dugo vremena brendirani dresovi Zmajeva dostupni su u online shopu na stranici Zmajevi.ba, po prisutpačnim cijenama, svih veličina, s brojevima na leđima i naptpisima po želji.

Riječ je o opremi dobavljača Kelme. U ponudi naravno osim dresova postoje i ostali artikli poput trenerki, torbi, ruksaka, paradne i majice za trening, šalova…

Dresovi su u ovom trenutku dostupni i u radnjama Juvente, međutim uskoro će se orginalni moći kupiti samo u online webshopu. Organizatori kažu da je interesovanje veliko, čak i nakon neuspjeha reprezentacije na utakmici protiv Luksemburga.

Posebno je veliko interesovanje dijaspore, pa je od nedavno moguća i dostava na destinacije u inostranstvu. Postoji mogućnost kartičnog plaćanja, kao i novcem po dostavi. Cijene i detaljnije informacije navijači Zmajeva mogu dobiti na stranici Zmajevi.ba.

U planu je i otvaranje shopa reprezentacije, kao i štandova pred domaće utakmice reprezentacije. Voditelji online shopa kažu da od početka rada nastoje izaći u susret svim navijačima koji su ih kontaktirali. Također su zamolili za korektnost pri prijemu naručene opreme, kako ne bi dolazilo do bespotrebnih troškova.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh