Fudbal

Kćerka Siniše Mihajlovića objavila fotografiju s ocem iz bolnice: Praznina je na svakom koraku

Sišla sam niz milione stepenica dajući ti ruku, zato što sa četiri oka možda možeš da vidiš više, napisala je

Siniša i Viktorija - Instagram

Legendarni fudbaler i proslavljeni trener Siniša Mihajlović preminuo je u 54. godini poslije borbe sa opakom bolešću.

Poslije vijesti koja je potresla cijeli sportski svijet oglasila se i njegova kćerka Viktorija koja je na društvenim mrežama postavila nekoliko fotografija koje pokazuju da je bila uz njega do samog kraja.

Ona je napisala:

– Sišao si dole, pružio ruku, bar milion stepenica i sada kada nisi tu praznina je na svakom koraku. Ipak, naš dug put je bio kratak. Moj još traje, i više mi ne trebaju slučajnosti, rezerve, zamke, poruge onih koji vjeruju da je stvarnost ono što vidite. Sišla sam niz milione stepenica dajući ti ruku, zato što sa četiri oka možda možeš da vidiš više. Sa tobom sam se spustila niz njih jer sam znala da su jedine prave zjenice, iako tako zamagljene, tvoje. Volim te svim srcem tata, čista, rijetka duša, ponos mog života, moj heroj, moja velika ljubav – napisala je ona.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh