Fudbal

Ruskinja u zagrljaju Zlatana Ibrahimovića: Sa mojim voljenim na odmoru

Ibrahimović slobodno vrijeme iskoristio za šetnju plažom i kupanje u moru

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović boravio je posljednjih dana u Dubaiju, a njegovo pojavljivanje izazvalo je veliku pažnju.

Ibrahimović je u tom gradu primio Globe Soccer nagradu za sve učinjeno u karijeri, a slobodno vrijeme je iskoristio za šetnju plažom i kupanje u moru.

Prilazili su mu brojni turisti koji su se s njim fotografirali, a jedna Ruskinja je stavila i zanimljiv opis ispod zajedničke fotografije sa slavnim nogometašem.

– Sa mojim voljenim na odmoru. Ne mogu više kriti našu romansu – napisala je ruska influencerica Lina Shokh u opisu fotografije sa Zlatanom.

Očito je da je riječ o neslanoj šali, a Lina je na ostalim fotografijama pozirala sa sestrom i roditeljima koji su na odmoru u Dubaiju proslavili 33 godišnjicu braka.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh