Fudbal

IZA NJEGA OSTALE SUPRUGA I DVIJE MALE KĆERKE: BRAZILSKI NOGOMETAŠ SKRIVIO SAOBRAĆAJNU NESREĆU U KOJOJ JE POGINUO MOTOCIKLISTA

Brazilski nogometaš Renan Victor da Silva, poznatiji kao Renan, učestvovao je u saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginuo motociklista.

Saobraćajna nesreća u Brazilu - Hayat

Nogometaš Palmeirasa skrivio je tešku saobraćajnu nesreću kada je svojom Hondom Civic je skrenuo u suprotnu traku i udario vozača motocikla koji je na licu mjesta poginuo.

Ispostavilo se da je poginuo 38-godišnji muškarac Eliezer Pena koji je iza sebe ostavio suprugu i dvije male kćerke. Odmah nakon incidenta nogometaš je uhapšen i odbio je uraditi alkotest.

Saobraćajna nesreća dogodila se jučer nedaleko od Sao Paula, grada u kojem Renan igra sa svojim Palmeirasom. Za danas je zakazano ročište na kojem će Renanu odrediti pritvor.

Iako je odbio raditi alkotest, policija je naglasila da je Renan vozio u vidno alkoholiziranom stanju i bez vozačke dozvole.

Sasvim očekivano, Renan je odmah ostao bez kluba. Prije nekoliko dana prešao je na posudbu u Bragantino i oni su odmah raskinuli saradnju, da bi isto učinio i njegov Palmeiras. Inače, Palmeiras je jedan od najvećih brazilskih nogometnih klubova i rekorder s 10 titula Serije A.

Renan (20) je važio za jednu od najvećih nada brazilskog nogometa i cijena na specijalizovanoj stranici Transfermarkt mu je devet miliona eura. Nakon što je napravio nezapamćen skandal s fatalnim posljedicama očekuje ga zaslužena kazna. prneosi “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh