Fudbal

Pep Guardiola burno reagovao na pitanje o Haalandu

Menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola jučer nije htio reći ni riječ o mogućem dolasku Erlinga Halanda na Etihad u nekom od sljedećih prijelaznih rokova.

Pep Guardiola - Nezavisne.com

Halandov menadžer Mino Raiola potvrdio je u razgovoru za Sport1 da norveški napadač razmatra opcije koje ima i sve više razmišlja o odlasku iz Borussije Dortmund.

“Bayern, Real, Barcelona i Manchester City su među klubovima u koje Erling može otići. City je osvojio više titula od Manchester Uniteda u proteklih nekoliko godina”, rekao je Raiola aludirajući da United nije u igri kada je ovaj posao u pitanju.

Engleski novinari jedva su dočekali jučer održanu konferenciju za medije uoči utakmice Manchester Cityja i Wolverhamptona, koja se igra danas od 13:30, kako bi Guardiolu pitali o Halandu, piše Index.hr.

Ipak, to pitanje nije dobilo i odgovor jer španjolskom stručnjaku nije bilo u interesu komentirati priče o transferima pa je samo izbjegao odgovoriti na pitanje.

“Haland? Sljedeće pitanje. Ne pitajte me takve stvari jer vam neću odgovoriti”, kratko je poručio Guardiola i vrlo brzo zaključio priču o Halandu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh