Fudbal

Messi odlučio prodati superluksuzni stan koji je kupio prije pola godine

Lionel Messi - Agencije

Argentinski nogometaš Lionel Messi (34) prodaje stan u superlukzusnoj zgradi u Miamiju kojeg je prije samo pola godine kupio za 6,5 miliona eura.

Stan se proteže kroz 500-tinjak kvadratnih metara i kroz cijeli deveti sprat, a ima četiri spavaće sobe, četiri kupaonice te 200 kvadratnih metara veliku terasu s koje može uživati u pogledu.

Brojni mediji su zbog kupovine tog stana u aprilu špekulisali da Messi razmišlja u bliskoj budućnosti preseliti u Inter Miami, klub Davida Beckhama.

Messi je i vlasnik stana u Porsche Design Toweru u Sunny Isles Beachu kojeg je kupio prije dvije godine za 8,5 miliona eura, a stan u Miamiju sada prodaje za 6,8 miliona eura.

Nekretninu posebnim čini i robotska garaža s 284 parkirna mjesta koja vlasnicima omogućuvaju da se parkiraju tačno ispred svojih stanova.

Inače, zgrada ima tri lifta koji podižu automobile do stanova, koji imaju privatni bazen, restoran s terasom, spa terasu s jacuzzijem i fitness centar.

U međuvremenu, Messi se oporavlja od povrede zbog koje je propustio meč Lige prvaka protiv RB Leipziga, a posljednju utakmicu odigrao je 29. oktobra, prenosi Klix.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh