Fudbal

Dudić rekao da su Veležovci zaslužili poziv u reprezentaciju, danas stigla dva iz “U-21” selekcije

Golman Kačavenda i napadač Zubanović se našli na spisku selektora Starčevića

avaz

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Slobodan Starčević objavio je spisak igrača na koje računa za duele protiv Sjeverne Irske i Švedske.

Na popisu selektora svoje mjesto su pronašla dva igrača Veleža, Luka Kačavenda i Faris Zubanović. Iako su “Rođeni” imali sjajan nastup na evropskoj sceni na koju su se vratili nakon 33 godine čekanja, selektor “A” reprezentacije Ivajlo Petev (Ivaylo) nije uputio nijedan poziv na adresu FK Velež.

Zato jeste Starčević koji je pozvao golmana Kačavendu i napadača Zubanovića. Velež se pohvalio pozivom za svoje fudbalere na Facebook stranici,piše Avaz

– Ne mogu za druge ekipe govoriti, ali mogu za svoju. Mislim da za dobre igre u Evropi neko trebao biti nagrađen pozivom, a bila su dva – tri kandidata koja su se predstavila u jako dobrom izdanju. Međutim, opet selektor je odgovoran za rezultate i odabir igrača i sigurno zna zašto je nekoga pozvao ili ne i ja mu se ne bih mješao u posao, kratko je prokomentarisao spisak “A” selekcije Feđe Dudićć.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh