Fudbal

Šoše: “Očekujemo tešku utakmicu u Grčkoj, naši igrači će igrati hrabro kao i na Grbavici”

Nogometaši Veleža danas su stigli u Atinu na revanš susret drugog kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu.

Džemil Šoše - SCsport.ba

Ne treba dodatno naglašavati kako se radi o historijskoj utakmici za Velež koji je nakon 33 godine uspio osigurati Evropu. Utakmica se igra sutra (20 sati).

„U Grčkoj očekujemo tešku utakmicu. AEK ima iskustva igranja ovakvih utakmica. Međutim, mi ćemo pružiti maksimum na terenu kao i u prvoj utakmici, s nadom da će biti dovoljno za prolazak dalje. U svakom slučaju, nadam se da će igrači igrati rasterećeno i uživati na terenu“, najavljuje Veležov direktor Džemil Šoše u izjavi za Hercegovina.info.

O protivniku je kazao:

“Očekujemo da će AEK igrati agresivno i da će vršiti veliki pritisak. Nadam se da naši igrači neće podleći tome te da će odigrati hrabro kao na Grbavici”, nastavlja dalje.

Dobra je vijest da su svi igrači na raspolaganju treneru Feđi Dudiću.

“Svi igrači su na raspolaganju treneru, a na osnovu trenutne forme i fizičke spreme odlučit će se za 11 koji ce istrčati sutra na teren”, ističe.

Neće biti gostujućih navijača na stadionu.

“Nažalost, zbog Covid protokola nije dozvoljen dolazak gostujućih navijača. Prisutna će biti samo delegacija kluba”, zaključuje Šoše.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh