Fudbal

Španci poručili: Za desert – Hrvatska

Selekcije Španije i Hrvatske će u ponedjeljak (18 sati) odigrati utakmicu osmine finala EURA što će biti svakako jedan od derbija ove faze takmičenja.

Utakmica Španija - Hrvatska - tportal.hr

Stigle su i prve provokacije, a ovog puta su se istakli Španci odnosno poznati list Marca. Naime, prva strana Marce ima dosta podcjenjivački naslov prema Hrvatskoj, a u kojem stoji “A za desert – Hrvatska”.

Čini se kako Marca želi ovim potezom zastrašiti ekipu Hrvatske, i pored činjenice da su Vatreni bili srebreni na Mundijalu u Rusiji.

Inače, posljednji dvoboj na Euru između ove dvije ekipe desio se 2016. i pripao je Hrvatima (2:1), a posljednji dvoboj generalno ova dva tima odigrala su u Ligi nacija 2018.. I u tom meču je slavila Hrvatska s 3:2.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh