Fudbal

Kolašinac pred iznenađujućim transferom

Reprezentativac Bosne i Hercegovine, Sead Kolašinac, gotovo sigurno će ovog ljetnog prelaznog roka napustiti redove Arsenala, a sada se u potpis za našeg fudbalera uključio i Olympiacos.

Sead Kolašinac - SCsport.ba

Kako pišu mediji u Grčkoj, Olympiacos je zagrizao za našeg fudbalera i čelni ljudi ovog kluba žele Kolašinca dovesti kako bi pojačali poziciju lijevog beka.

Kolašinac nije u planovima Mikela Artete, a iz Olympiacosa se nadaju kako će uspjeti u svojoj namjeri i našeg fudbalera dovesti na stadion Karaiskakis, a hoće li u tome uspjeti, ostaje nam da vidimo.

Podsjetimo, interesovanje za Kolašinca već su ranije pokazali Napoli, Lazio i Fenerbahce, a posljednu polusezonu bh. reprezentativac je proveo na posudbi u redovima Schalkea.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh