Fudbal

Hasan Salihamidžić u Minhen dovodi reprezentativca Kosova?

Bavarci pokazali interesovanje…

Hasan Salihamidžić - Twitter

Nakon Eintracht Frankfurta, minhenski Bayern je zainteresovan za ofanzivca Werdera i reprezentativca Kosova, Milota Rashicu.

Kako javlja kosovski portal RTK, Rashica je imao sezonu za zaborav budući da je imao velikih problema sa povredama, ali to nije spriječilo Bayern da pokaže interesovanje za njegove usluge.

U prilog im ide činjenica da je Werder ispao iz lige i da jednostavno moraju prodati Rashicu čiji ugovor traje do ljeta 2022. godine.

S druge strane, Bavarci moraju pronaći alternativu za svoje krilne igrače Kingsleyja Comana, Leroya Sanea, te Serge Gnabryja, ali ne žele izdvajati previše novca budući da im ta pozicija nije prioritet u ovom prelaznom roku.

Zbog ispadanja iz lige, sportski direktor Bavaraca, Hasan Salihamidžić, može dovesti reprezentativca Kosova za 15 miliona eura, a čini se da je i Julian Nagelsmann, novi trener Bayerna zadovoljan sa ovim transferom.

Da li će se on i relizovati saznat ćemo uskoro, piše “Sport1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh