Fudbal

Trener FK Sarajevo / Dženan Uščuplić: “Spasili smo sezonu koliko-toliko”

Sarajevo je nakon boljeg izvođenja penala (4:1) bilo bolje od Borca i tako sedmi put u svojoj historiji došlo do trofeja Kupa Bosne i Hercegovine.

Dženan Uščuplić - Vijesti.ba

Nakon tvrde i čvrste igre oba tima nije bilo golova u regularnom dijelu utakmice, a onda se pristupilo izvođenju penala, gdje je bordo tim bio uspješniji sa 4:1, piše “SCsport“.

Dženan Uščuplić je tako došao do još jednog trofeja na klupi Sarajeva, a ovaj mladi stručnjak već jednom je ranije osvajao najmasovnije fudbalsko takmičenje u našoj državi sa bordo klubom.

Mislim da smo pored silnih problema u ovom polusezonu uspjeli se skupiti i odigrati na način na koji smo odigrali. Za nijansu smo bili bolji od Borca i zasluženo smo podigli trofej Kupa”, rekao je Uščuplić, te je dodao:

Ovaj trofej je spasio sezonu koliko-toliko. Još uvijek ne mogu da vjerujem da smo prosuli toliku prednost i da se sada moramo zadovoljiti trofejem Kupa”.

Na pitanje da li će ostati u stručnom štabu Sarajeva i naredne sezone, Uščuplić je rekao:

Mislim da je rano govoriti o tome”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh