Fudbal

Jurgen Klopp: “Većina stvari nikad neće biti javna, ali imali smo puno problema”

Plasman u Ligu prvaka bilo bi ogromno dostignuće, jedno od najvećih ikad, rekao je trener “Redsa”.

Jurgen Klopp - SCsport.ba

Trener Liverpula Jirgen Klop (Jurgen Klopp) ističe da bi plasman njegove ekipe u Ligu prvaka smatrao jednim od najvećih dostignuća u karijeri.

Plasman u Ligu prvaka bilo bi ogromno dostignuće, jedno od najvećih ikad. Znam kako to zvuči, ali je istina, rekao je Klop pa dodao:

Ako želite napisati knjigu o nekoj sezoni i biti depresivni nakon njega, onda trebate izabrati ovu sezonu. Većina stvari nikad neće biti javna, ali imali smo puno problema. Međutim, tu smo. Što god da se dogodilo, i dalje držimo sve u svojim rukama dvije utamice prije kraja.

Liverpul je peti na tabeli Premier lige s bodom manje od Čelzija, te tri manje od Lestera, no “Plavci” i “Lisice” danas igraju međusobno, pa “Redsi” drže sve u svojim rukama.

Liverpul u srijedu gostuje kod Bernlija, dok u zadnjem kolu na Anfield stiže Crystal Palace, piše “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh