Fudbal

Leeds i Liverpool podijelili bodove na Elland Roadu

Fudbaleri Leedsa i Liverpoola podijelili su bodove u susretu 32. kola Premier lige, a rezultat je na kraju utakmice glasio 1:1.

Liverpool Leeds - Premier League

Gosti su prvi stigli u vodstvo i to zahvaljujući pogotku Sadija Manea iz 31. minute, a asistirao mu je Trent Alexander-Arnold.

Ekipa Jurgena Kloppa prednos je imala sve do 87. minute kada je Diego Llorente postavio konačnih 1:1.

Ovaj remi Redse je ostavio na šestoj poziciji, a prekinuo je i pobjednički niz Leedsa od tri utakmice.

Tim Marcela Bielse ostao je na desetom mjestu. Ipak, realizuje li se danas osnovana Superliga, Leeds bi se u sadašnjoj situaciji na tabeli, ne računajući šest klubova koji bi igrali “ligu za bogate”, našao na četvrtoj poziciji, što bi mu donijelo nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone. prenosi “Faktorr“.

Vrijedi napomenuti da su fudbaleri Leedsa na zagrijavanje je istrčala u majicama na kojima je pisalo “fudbal je za navijače” i “zaslužite”, uz logo Lige prvaka, dok su igrači Liverpoola odbili istrčati na teren u istim majicama.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh