Fudbal

Lukaku se našalio na račun Ronalda i nasmijao mnoge

Povod Lukakuove šale bila je kvalifikacijska utakmica za Euro između Srbije i Portugala u Beogradu (2:2), u kojoj slavnom napadaču Juventusa nije priznat gol u sudijskoj nadoknadi

Napadač milanskog Intera Romelu Lukaku našalio se na račun Kristijana Ronalda (Cristiana) i nasmijao mnoge. Povod Lukakuove šale bila je kvalifikacijska utakmica za Euro između Srbije i Portugala u Beogradu (2:2), u kojoj slavnom napadaču Juventusa nije priznat gol u sudijskoj nadoknadi.

Tada je sudac registrirao da lopta nije punim obimom prešla gol-liniju, a Ronaldo je u bijesu bacio svoju kapetansku traku… Lukaku je svojim golom u subotu donio Interu minimalnu 1:0 pobjedu, a poslije utakmice oglasio se na društvenim mrežama uz napis:

– Samo da budem siguran da prelazi gol-liniju.

Šala koja će dodatno zaboljeti Ronalda. Inter na vrhu ispred Ronaldovog Juventusa, nakon 28 kola, ima ogromnih 12 bodova prednosti.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh