Fudbal

Savo Milošević više nije trener FK Partizan

Savo Milošević više nije trener Fudbalskog kluba Partizan, potvrđeno je danas iz tog kluba, prenosi Anadolu Agency (AA).

Savo Milošević - STARSPORT

Sa neizmernim žaljenjem“, fudbalski klub je saopštio da “dani i sati ubjeđivanja, razgovora i ljubavi prema Partizanu nisu urodili plodom naspram teškog perioda, stresa i nagomilane nepravde sa kojom se Milošević sa svojim stručnim štabom, igrači, kao i sam klub suočavao u periodu iza nas“.

FK Partizan se neizmjerno zahvaljuje Savi Miloševiću na ljubavi, trudu, zalaganju i rezultatima koje je donosio u najtežim vremenima za klub. Neizmjerno hvala na svakom derbiju, evropskoj utakmici i prolivenom znoju u domaćem prvenstvu! Savo kao takav, veliki čovjek i još veći Grobar će zauvijek biti dio crno-bijele porodice“, navedeno je u saopštenju.

Imenovanje novog šefa stručnog štaba FK Partizan biće naknadno objavljeno.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh