Fudbal

Vujadin Savić ponovo zaražen koronom

Vujadin Savić je opet zaražen korona virusom, javili su kiparski mediji, a Ministarstvo zdravlja te zemlje potvrdilo je da je tog dana kada se testirao bilo ukupno troje zaraženih, te da je srpski fudbaler jedan od njih.

Vujadin Savić - Nezavisne

Savić je prije četiri dana otišao na Kipar, gdje je, na inicijativu kluba, podvrgnut testiranju prije nego što APOEL otpočne pripreme i rezultat na COVID-19 je bio pozitivan.

Vujadin je šest dana prije dolaska na Kipar proslavio trideseti rođendan, gdje je bilo mnogo ljudi, a slavilo se sa bivšim saigračima iz Zvezde i njihovim porodicama, prenosi “Telegraf“.

Savić je jedan od tri pozitivna slučaja među 1.247 testiranih, prema informacijama koje pruža Ministarstvo zdravlja Kipra.

Ministarstvo je navelo i da je “fudbaler iz Srbije” bio pozitivan i prije dvije nedjelje, ali nije imenovalo o kome je tačno riječ, mada je jasno da je riječ o Saviću.

On je kao negativan testiran tri puta prije dolaska na Kipar, navodi se dalje. Drugi zaraženi je Poljak koji je stalno nastanjen na Kipru, a treći Izraelac koji je došao na Kipar.

U ovoj zemlji je ukupno 1.128 zaraženih virusom korona. U petak je i u Crvenoj zvezdi objavljeno da su neki od igrača ponovo pozitivni.

Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Marko Gobeljić, Strahinja Eraković, Srđan Spiridonović, Veljko Nikolić i jedan član kluba.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh