Fudbal

Stojan Vranješ: “Presretni smo zbog povratka na teren, ali trebat će vremena da se naviknemo”

Veznjak Borca govorio za klupski sajt.

Stojan Vranješ - Sport1.ba

Fudbaleri Borca počeli su sa pripremama za nastavak sezone u Premijer ligi BiH nakon što su obavili testove na koronavirus, a za klupsku stranicu je govorio veznjak Stojan Vranješ, piše “Sport1“.

Poslije dva mjeseca netreniranja, mislim da je potrebno malo vremena da se priviknemo i uđemo u rutinu. Trebat će vremena i da se priviknemo na treniranje u manjim grupama, ali sve u svemu, presretni smo što smo se konačno vratili na teren, jedva smo čekali da počne“, kazao je Vranješ, dodavši:

Trenirao sam redovno u karantinu, ali mislim da su svi ti treninzi u uslovima koji nisu adekvatni. Svima nam je nedostajao teren i lopta i trebat će nam vremena da uđemo u optimalnu formu. Treninzi kući su jedno, a treninzi sa loptom nešto sasvim drugo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh