Fudbal

Engleski reprezentativac u centru skandala: Preko kamera gledao šta mu bivša djevojka radi u kući

Engleski reprezentativac John Stones očigledno ima velikih problema da preboli svoju bivši ljubav, Millie Savage.

John Stones - The Sun

Iako je u vezi sa Oliviom Naylor, Stones ne može zaboraviti Millie sa kojom je raskinuo nakon povratka sa Mundijala u Rusiji nakon dugogodišnje veze.

Stones je toliko opsjednut svojom bivšom djevojkom da ju je špijunirao putem kamera postavljenih u kući.

Naime, kada se nakon prekida John odselio iz njihovog bivšeg zajedničkog stana, on je preko interneta imao pristup kamerama koje su postavljene u kući i često joj je stavljao do znanja da zna sve što radi tako što joj je slao poruke o njenim posjetiocima.

Millie je bila uplašena jer je smatrala kako je neko uhodi, zbog čega je poslala policiju na vrata svog bivšeg momka.

Ipak, policija je utvrdila da u onome što Stones radi nema ništa protuzakonito, jer je riječ o njegovoj kući, te je dopustio Millie da živi u njoj dok se ona sama ne snađe.

Ipak, kako će trenutnoj djevojci objasniti da špijunira svoju nekadašnju, to je već pitanje na koje nemamo odgovor, piše “Sport1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh