Fudbal

Poznati brački nogometaš pozitivan na koronavirus: ‘Mobitel mi ne prestaje zvoniti’

Mate Eterović, poznati brački golgeter pozitivan je na koronavirus.

Mate Eterović - Privatni album

“Saznao sam petak nakon što mi je uzet bris dan ranije. Javio sam se svojoj doktorici u srijedu, a ona me uputila na testiranje. Osjećam se dobro, trenutno nemam temperaturu. Prvih par dana je bilo kao da imam gripu. Fibra, glavobolja i opća slabost. Nisam imao problema s disanjem ili neke teže simptome”, rekao nam je Eterović.

Trenutno se nalazi kući u samoizolaciji.

“Doma sam u samoizolaciji s obitelji, suprugom i dvoje djece. Danas mi žena ide na testiranje, iako nema nikakvih simptoma,odvojeni smo. Ja sam u jednoj sobi i neman dodira s njima od protekle srijede”, dodao je Mate.

Saznao je Eterović i kako se zarazio.

“Ja sam kontakt od kontakta tog starijeg čovjeka kojeg se spominje proteklih dana. Bio sam u kontaktu s osobom koja nije imala nikakvih simptoma. Najvjerojatnije sam se tako zarazio, ne vidim drugi način”, priča Eterović, prenosi “Dalmatinski portall”.

Dok je čekao rezultat testiranja nije očekivao pozitivan nalaz.

“Do samog testiranja nisam mislio da imam koronu, ni na kraj pameti mi to nije bilo jer na otoku nismo imali slučajeva. Zadnji je bio prije misec dana”, kaže on.

Mobitel mu stalno zvoni, Brač je malo mjesto i sve se brzo sazna.

“Mobitel mi ne prestaje zvoniti. Imam puno poziva iz Slovenije jer sam dugo igrao tamo. Na Braču je ovo sve odjeknulo kao bomba. Ljudi su sada u strahu, iako nisam primijetio da je došlo do nekog prevelikog opuštanja. Jednostavno je došlo do propusta i sada se moramo izliječiti. Ja prvi ne mislim upirati prston u nikoga,svakome se može dogoditi korona i bilo bi dobro da zaražene ne osuđujemo i pustimo ljude da se oporave i da se život vrati u normalu što prije. Život iza korone je najbitniji”, zaključio je Eterović.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh