Fudbal

Begović u Los Rosalesu: Ovaj Centar mi je prirastao srcu

Asmir Begović, proslavljeni fudbaler i dugogodišnji reprezentativac Bosne i Hercegovine boravi u
Mostaru.

Jutros je uspio posjetiti Centar za djecu sa posebnim potrebama Los Rosales, koji već godinama pomaže. Tom prilikom dobio je zahvalnicu od strane domaćina, a i ovog puta došao je sa vrijednom donacijom koja će Centru dobro doći u predstojećoj školskoj godini.

– Lijepo je ovdje doći, posebno na prvi dan škole. Dugo radimo zajedno, ovaj centar mi je prirastao srcu, kazao je, pa odgovorio na pitanje hoće li do kraja posljednjeg dana prelaznog roka napustiti klub.
– Sve je moguće. Gledajte vijesti, odgovorio je. Nije lako doći u domovinu na dan kada se reprezentacija okuplja, a ne biti dio nje.

– Malo je čudno, ali šta je tu je. To je odluka selektora. Imam druge poslove danas ovdje. Moram se vratiti u klub i igrati, pa doći na nivo da budem za reprezentaciju, kaže Begović. Od predstojećih utakmica Zmajeva ima velika očekivanja.

– Moramo osvojiti šest bodova. Nezgodno će biti, posebno u Armeniji. Vjerujem u ekipu, dodao je. Na kraju je otkrio i koga smatra glavnim favoritom za osvajanje naslova u Premiershipu.Do kraja će se boriti pet, šest ekipa. Zasad su najviše očekivano pokazali Manchester City i Liverpool.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh