Fudbal

Rukovodstvo FK Sarajevo održalo hitan sastanak

Nakon teškog poraza u utakmici protiv gradskog rivala na Grbavici (5:2), rukovodstvo Fudbalskog kluba Sarajevo održalo je hitan sastanak kako bi se razgovaralo o aktuelnim temama o potencijalnim uzročnicima, kako su saopćili iz sarajevske Titove 38b, oslabljene igre u posljednjem periodu.

FK Sarajevo-Radiosarajevo.ba

– Na sastanku je iskazano nezadovoljstvo i razočarenje igrom i odnosom na terenu u utakmici protiv FK Željezničara, a u narednom periodu rukovodstvo će se posvetiti analizi svih slabih tačaka u radu sportskog segmenta FK Sarajevo, te poduzeti adekvatne korake da bi se ustanovila odgovornost za nastalu situaciju – piše u saopćenju FK Sarajevo.

S analizom situacije i iznalaskom rješenja je upoznat i predsjednik Nadzornog odbora Ngujen Hoai Nam (Nguyen), koji se trenutno nalazi u Sarajevu,prenosi Avaz.

– Bez obzira na činjenicu što je određeni broj igrača u procesu oporavka od povreda, trenutni roster Fudbalskog kluba Sarajevo kojim raspolaže stručni štab ima dovoljan kapacitet i kvalitet da naivnost u igri i odsustvo motivacije i strasti nikako ne smiju biti prisutni kao što je to bio slučaj u proteklom periodu – saopćeno je iz kluba s Koševa.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh