Fudbal

Memišević provocira Prosinečkog: “Holandskom prvenstvu pala kvaliteta”

Stoper Groningena Samir Memišević kao i cijela fudbalska Holandija uživala je u spektakularnoj gostujućoj pobjedi Ajaxa nad Realom rezultatom 1:4. Memišević je tokom utakmice objavio sarkastičnu poruku o tome kako je holandskom fudbalu “baš opala kvaliteta”.

Samir Memišević - Haber.ba

Ovo ide na račun svim kritičarima kvaliteta holandskog prvenstva, ali i na račun selektora Roberta Prosinečkog koji ne poziva Memiševića u reprezentaciji. On je zabilježio 23 nastupa u 24 kola u holandskom prvenstvu za Groningen koji je osmi na tabeli.

Prosinečki sve dok ima dobre rezultate ima potpuno pravo da poziva koga on smatra da treba, ali istina je kako Memišević stvarno nema sreće sa selektorima, iako redovno igra u solidnoj ligi i klubu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh