Fudbal

Trener Mechelena žali za Cocalićem: “Dobar je i igrač i čovjek”

Nakon nekoliko godina provedenih u Mechelenu, Edin Cocalić napustio je ovaj klub i potpisao za turski Akhisar. Odluka o odlasku teško je pala treneru Vranckenu, koji je u izjavi za medije rekao da se on lično protivio Cocalićevom transferu.

Edin Cocalić - Haber.ba

Volio bih da je ostao. Nakon što nas je napustio zapali smo u probleme jer trenutno raspolažemo sa samo dvojicom stopera. Ovo je veliki gubitak za nas, rekao je Vrancken.

Uslijedile su pohvale na račun Cocalića.

Sviđa mi se i kao igrač i kao čovjek. Ima dobre osobine i bio je važan u svlačionici. Ipak, razumijem njegovu odluku. Nije ovdje mnogo igrao u posljednje vrijeme, a u Turskoj je dobio dobar ugovor. Zamjenu nećemo tražiti. Teško je za kratko vrijeme nekoga uklopiti, kazao je trener Mechelena.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh