Fudbal

Sjećate li se kako je Prosinečki reklamirao prije tri decenije

Fabrika čarapa Udarnik koja je, kao i gotovo sve poznate zrenjaninske firme, propala u vremenu tranzicije, nekada je bila toliko jaka da je njene proizvode reklamirao fudbaler Crvene zvezde Robert Prosinečki.

Robert Prosinečki - Twitter

Starijim Zrenjanincima danas samo preostaje da se sjećaju tog vremena. Na tržištu više nema kvalitetih čarapa iz proizvodnih pogona Udarnika. Nema više ni fabrike kakva je nekada bila.

Vlasnik Udarnika prošle godine postala je melenačka firma Agrorit. Još uvijek nije poznato šta novi gazda planira sa ovom propalom fabrikom i njenom imovinom. A kako je izgledala reklama sa Robertom Prosinečkim u glavnoj ulozi, možete pogledati u nastavku.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh