Fudbal

Fejzić se prisjetio dva detalja koji su obilježili njegove dane u Braunschweigu

Bh. golman Jasmin Fejzić u razgovoru za zvaničnu stranicu Nogometnog saveza Njemačke pokušao je objasniti razloge povratka u Braunschweig sa kojim će do kraja sezone pokušati osigurati opstanak u njemačkom trećem rangu.

Fejzic-Haber.ba

– Zaista nisam o tome razmišljao, ali kada se ukazala prilika nakon kraćeg razgovora sa suprugom spakovao sam kofere i došao. Nije se ovdje skoro ništa promijenilo od mog odlaska, rekao je Fejzić kojem će ovo biti treća era u ovom klubu.

Rekao je i da je za Eintracht posebno vezan.

– To je duboko urezano u srce. Kad je riječ o momentima iz prošlosti koje pamtim, to je 2008. godina i kvalifikacije za treću ligu. Izgledalo je da ćemo ispasti, ali smo se na kraju spasili. Naravno, tu je i kvalifikacija za Bundesligu prije godinu ipo kada smo zaustavljeni od Wolfsburga, prisjetio se bh. golman.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh