Fudbal

Zukanović blizu Udina

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Ervin Zukanović će gotovo sigurno napustiti Genou u januarskom prelaznom roku. Iako je za njega interes pokazao veliki broj klubova iz Serije A, Zukanović je navodno odlučio nastaviti karijeru u Udineseu u koji će stići na polugodišnju posudbu.

Ervin Zukanović -Haber.ba

Gianluca Di Marzio javlja da će iskusni defanzivac biti uključen u transfer lijevog beka Giuseppea Pezzelle koji će iz Udinesea preći u Genou, dok će Zukanović otići u suprotnom smjeru.

Za Zukanovića su se ove zime raspitivali Cagliari, Frosinone, Bologna pa čak i Trabzonspor, a izgleda da je izbor na kraju pao na Udinese. Di Marzio također piše da će Zukanović u Udineseu provesti narednih pola godine kao posuđen igrač, te da će klub sa Friulija imati pravo otkupa ugovora po završetku sezone.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh