Fudbal

Vranješ između Grčke i Turske

Da će Ognjen Vranješ tokom zime napustiti Anderlecht odavno je jasno. Pitanje je samo u kojem će klubu ovaj reprezentativac BiH nastaviti karijeru. Odavno se špekuliše o odlasku u AEK iz Atine, a u posljednje vrijeme mediji u Belgiji tvrde da je Vranješ blizu Tranzonspora.

Ognjen Vranješ - Haber.ba

Zanimljivo je da on trenutno nije jedini bh. fudbaler koji se dovodi u vezu sa trenutno drugoplasiranim timom Super lige. Ibrahim Šehić navodno je pred potpisom, a u igri je i Ervin Zukanović, koji će napustiti Genou.

Vranješ bi navodno trebao potpisati do 2022. godine, a vrijednost transfera procjenjuje se na 3.2 miliona eura. Tokom karijere kontraverzni fudbaler promijenio je veliki broj klubova, a igrao je i u Turskoj za Elazigspor i Gaziantepspor.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh