Muzika

Ova pjesma predstavljat će Srbiju na Eurosongu

U finalu pobjedu je odnijela pjesma Ramonda koju izvodi Teya Dora.

Teya Dora - Screenshot

Ona će u Malmöu predstavljati Srbiju na Eurosongu.

Drugo mjesto zauzela je Breskvica, a treće Zorja.

Nižu se reakcije

Prije samog finala natjecanja, na kladionicama je bilo jako napeto. Breskvica je s pjesmom Gnezdo orlovo dugo držala prvo mjesto, a onda je pala na treće mjesto. Prvo mjesto potom je zauzela Teya Dora koju su i strani fanovi Eurosonga smatrali favoritkinjom za pobjedu.

Nakon pobjede Teye Dore na Twitteru su se počele nizati reakcije. Neki na kraju ipak nisu zadovoljni pobjednicom, no mnogi ne kriju oduševljenje.
Ko je Teya Dora?

Teodora Pavlovska rođena je 1992. godine u Boru u istočnoj Srbiji. Muzikom se počela baviti odmalena, a do sada je skladala i pisala pjesme za brojne srpske zvijezde. Sa 17 godina otišla je u SAD studirati glazbu te je godinama kasnije radila u glazbenoj produkcijskoj kući ARKTKT Publishing LLC u New Yorku. Teya Dora je autorica i nekoliko pjesama koje se pojavljuju u seriji Južni vetar.

Teya Dora u ožujku prošle godine objavila je pjesmu Džanum, koja je nakon niza okolnosti postala ultimativni TikTok hit. I svjetski hit. Mnogi vjerojatno nemaju pojma da je ta pjesma nastala u Srbiji. Pjesmu Džanum čuli ste u bezbroj reelsa na Facebooku i Instagramu, kao i u mnoštvu TikTok videa. Na YouTubeu ta pjesma ima preko 75 milijuna pregleda. prenosi n1


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh