Muzika

BLOKIRAO I IZBACIO? ACA LUKAS STAVIO TAČKU NA ODNOS SA MARIJOM ŠERIFOVIĆ – OVO NIKAKO NIJE SMJELA DA MU URADI!

Folker Aca Lukas i njegova koleginica Marija Šerifović kako se navodi, više nisu u dobrim odnosima.

Aca Lukas - Screenshot

Naime, njih dvoje više nisu dobri ni privatno, ni poslovno, čak se više ne prate ni na društvenim mrežama, sve ovo uzrok je, kako “Kurir” prenosi, Marijino navodno ogovaranje, zbog čega je on odlučio da prekine kontakt sa njom.

Kako izvor za pomenute medije navodi, njih dvoje su bili veoma bliski, a zajednički producent im je napravio hit ”Luda glava balkanska”. Lukas je u tom periodu izašao iz muzičkog takmičenja ”Zvezde Granda” gde je godinama bio član žirija, kako bi napravio prostor Mariji čija je karijera tada krenula nizbrdo.

– Lukas je prihvatio da joj pomogne da bude u žiži interesovanja i da joj povrati karijeru. Prošlo je vreme, njih dvoje se nisu čuli, pa je Šerifovićeva iznela neke privatne stvari o Lukasu kod zajedničke prijateljice, koja je sve to prenela Aci. Pošto on voli da mu se sve kaže u lice, a Marija to nije učinila, odlučio je da je blokira i zauvek izbaci iz svog života – završava izvor.

Aca Lukas se nije oglašavao povodom ove teme, ali njegov producent i menadžer Saša Mirković se javio na telefon i potvrdio je glasine o svađi:

Marija Šerifović – Screenshot – Youtube


– Lukas je, kao najveća balkanska zvezda, uvek imao razumevanja kada god sam ga pitao da se pomogne Mariji Šerifović, kao i nekim drugim mlađim kolegama. Međutim, Marija je sklona tome da voli da iskoristi ljude i da zaboravi ko je šta učinio za nju u životu. S tim u vezi, znam da je Aca postupio ispravno na taj način što se ućutao i Mariju izbrisao iz života. Nije tajna da i mene i nju u životu povezuje mnogo stvari, a doživotno zajednička velelepna pobeda na Evroviziji, ali je tu kraj jer ni ja ne želim da imam s njom nikakvu komunikaciju i odnose iz sličnih razloga kao i Aca – zaključio je Mirković.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh