Muzika

FOTOGRAFIJA IZ 1970. GODINE NA MASSIMOVOM PROFILU: Dirnula hiljade ljudi

Na Instagram profilu Massima Savića osvanula je fotografija iz 1970. godine koja je dirnula hiljade njegovih obožavatelja.

Masimo Savić - Kurir.rs

Dragi ljudi, puni su nam svi inboxi vaših lijepih riječi, a neki su poslali i fotografije. Posebno su nas dirnule one koje su objavljene u FB grupi “Volim Rašu”, a objavili su ih ljudi koji u svojim starim albumima čuvaju za nas sada najveće blago – fotografije Massima iz razdoblja kada je bio dječak, tinejdžer, dečko koji tek treba otkriti svoj put- započeli su objavu.

Sretni smo i zahvalni što je prepoznao da je put muzike onaj predodređen za njega. Hvala gospodinu Sergiu Vitasoviću koji nam je proslijedio ovu fotografiju koju je u spomenutoj grupi objavio gospodin Antonio Kogej čiji je otac s desne strane, u sredini je Dragan Alagić, a lijevo je dječak koji će izrasti u virtuoza na gitari i umjetnika s najljepšim glasom i najtoplijim osmijehom – naš Massimo. Fotografija je nastala oko 1970. godine, stoji na profilu.

Ekipa koja vodi Massimov profil pozvala je fanove da šalju svoje fotografije na kojima je pokojni muzičar. piše Glamblam

Masimo savić – Instagram


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh