Muzika

NIKO NE ZNA DA JE OVA GLUMICA BILA VELIKA ČOLINA LJUBAV: Posvetio joj je svoj VELIKI hit, imali su poseban odnos

Glumica je bila Čolina velika ljubav.

Zdravko Čolić - Blogspot

Slavni Zdravko Čolić već godinama je u srećnom braku sa suprugom Aleksandrom sa kojom ima dve ćerke, Unu i Laru, a o njegovom privatnom životu se malo toga zna.

O njegovom ljubavnom životu pre ženidbe se malo zna, te je retko ko upućen da je Čola ljubio poznatu jugoslovensku glumicu.

Ona je publici poznata iz mnogih filmova koji su punili bioskopske sale.

Radi se o Jasna Ornela Beri, koja je tri godine mlađa od Zdravka Čolića i bila njegova davna ljubav.

Zdravko Čolić bio je, a i dalje je jedan od najvećih zavodnika bivše Jugoslavije, za njim su ranije ludele mnoge poznate dame, među njima je i glumica Jasna.

Pevač je o svojoj nekadašnjoj ljubavi, retko je govorio u javnosti. Njih dvoje su se u Sarajevu mladi zaljubili jedno u drugo, a detalje njihovog odnosa svojevremeno je otkrila Jasna.

Ljubav se desila početkom sedamdesetih u Sarajevu, gde su oboje živeli, a Jasna je tada važila za jednu od najlepših devojaka na ovim prostorima. Došlo je do susreta između Čole i nje i ljubav je odmah planula. Kako se pričalo tada, ljubav je bila iskrena i velika, a o tom periodu svedočila je i Jasna, ali tek 47 godina kasnije.

“Mi smo se upoznali jako mladi, davno. Odlazili smo na Skenderiju, u Dom mladih, koji je okupljao talente, i tu su bili ne samo muzičari već i glumci, slikari. Družili smo se i tu sam se ja prvi put zaljubila. Svi mi imamo prve ljubavi i uvek će imati jedan deo u mom srcu koji je samo rezervisan za njega. Pogotovo zato što sam imala jedno predivno iskustvo koje ću pamtiti čitav život”, istakla je glumica za jedan bosanski medij.

Kako je rekla, putevi su im se razdvojili, a prvi put posle rata sreli su se u Beogradu.

“Prvi put nakon rata sreli smo se u Beogradu, bio je to jako dirljiv susret koji nikad neću zaboraviti. On je fascinantna ličnost i svoju harizmu uspešno održava i danas. Pre svega je dobar čovek. Čola mi je posvetio pesmu “Noć mi te duguje”, koju je sam napisao.

“Ne mogu reći da smo se mi zabavljali ili bili u vezi. To je poseban odnos, koji i danas traje. To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvek svačiji i ničiji”, istakla je Jasna.

Ona je gumila u filmovima “Na putu”, “Grbavica”, “Nafaka”, ali i “U zemlji krvi i meda” koji je režirala Anđelina Džoli, prenosi espreso.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh